Activitatea punctului de testare COVID-19 din Piața Revoluției din Slobozia, reluată din 18 ianuarie

Activitatea punctului de testare COVID-19 din Piața Revoluției va fi reluată din 18 ianuarie, a anunțat Primăria Slobozia.

“Începând de mâine, 18 Ianuarie, Punctul de Testare va funcționa din nou, în locația din Piața Revoluției de luni-vineri în intervalul orar 8.30-16.30.

Venim în sprijinul locuitorilor Municipiului Slobozia cu continuarea campaniei de testare gratuită a populației pentru a controla pe cât posibil efectele îmbolnăvirilor numeroase.

Trăim încă o dată un moment de cumpănă, dar, cu responsabilitate şi credință, vom reuşi să depăşim şi acest pas.  Vă încurajăm să respectați măsurile sanitare impuse, să vă protejați pe cât posibil şi să apelaţi la sprijinul nostru pentru a vă testa atunci când aveți suspiciuni”, a tranmis Primăria Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*