Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni în minivacanța de 1 Mai, pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii ialomițeni au intervenit în perioada 29 aprilie – 1 mai la peste 200 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 600 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 20 de infracțiuni.

Potrivit IPJ Ialomița, în perioada menționată, polițiștii au acționat, la nivelul județului Ialomița, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 15 acțiuni și s-a intervenit la 251 de evenimente, dintre care 239 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 28 de infracțiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 632 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 145.590 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale polițiștilor ialomițeni. Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație. În urma activităților desfășurate, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce 34 de permise de conducere și au fost retrase 21 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*