Peste 600 de persoane verificate de polițiștii ialomițeni în cadrul unei acțiuni de prevenire a răspândirii și limitare a infectării cu virusul SARS COV-2

Amenzi aplicate de polițiștii ialomițeni în contextul stării de alertă

Peste 600 de persoane au fost verificate de polițiști, în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, fiind constatate peste 131 de încălcări ale normelor legale.

În ultimele 24 de ore, au fost intensificate activitățile în zonele aglomerate din mediul urban și rural, în mijloacele de transport în comun, dar și piețe, restaurante și terase.

Astfel, au fost verificate 40 de locații, societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Polițiștii au verificat, în total, 607 persoane în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii ialomițeni au aplicat 131 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.750 de lei. Dintre acestea, 91 de  sancțiuni, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală și 40 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 23.00-05.00).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*