Acțiunea Blocada la Fetești

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești acţionează, permanent, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța comunității.

Astfel, în cursul nopții de 27/28 ianuarie a.c., în cadrul acțiunii Blocada, desfășurată în sistem integrat, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, împreună cu efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și reprezenanții R.A.R. Il au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Acțiunea desfășurată a fost menită să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 1 permis de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Polițiștii au legitimat 185 de persoane și au verificat 111 autoturisme, șoferii fiind testați cu aparatul din dotare în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

De asemenea au fost efectuate 4 verificări la sălile de jocuri de către polițiștii din cadrul de investigații criminale și 6 verificări la societățile comerciale de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Polițiștii au fost prezenți pe drumurile publice din municipiul Fetești pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în stradă, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea oricăror situații de risc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*