Acțiune de amploare a polițiștilor ialomițeni în Țăndărei

Peste 180 de autoturisme controlate, 63 de sancțiuni contravenționale aplicate, trei permise de conducere și 15 certificate de înmatriculare reținute. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi combatere a faptelor antisociale desfășurată în cursul zilei de joi, 18 august, în orașul Țăndărei.

Potrivit IPJ Ialomița, în intervalul orar 15.00 – 17.00, 41 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare, pe raza orașului Țăndărei, în vederea prevenirii infracționalității stradale și reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere pe fondul consumului de băuturi alcoolice sau substanțe interzise. Au fost controlate în trafic 185 de autovehicule și legitimate peste 240 de persoane.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 22.000 de lei, fiind reținute trei permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare. În cadrul filtrelor rutiere instituite, polițiștii au depistat în flagrant delict, un cetățean argentinian, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Țăndărei, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Totodată, forțele de ordine au desfășurat și activități de prevenire a consumului de droguri, fiind distribuite peste 150 de materiale informative cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind efectuate verificări la 10 societăți comerciale de pe raza orașului Țăndărei.

Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*