Polițiștii din Urziceni au depistat în trafic un șofer fără permis și unul care conducea sub efectul substanțelor psihoactive

Polițiștii din Urziceni au depistat în trafic un șofer fără permis și unul care conducerea aflându-se sub efectul substanțelor psihoactive.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 25 ianuarie, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au oprit în trafic, un bărbat în vârstă de în vârstă de 55 de ani, în vederea verificării documentelor personale precum și ale autoturismului.

“În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferul, în vârstă de 55 de ani, conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat” – IPJ Ialomița.  

De asemenea, pe 26 ianuarie, în jurul orei 03:00, polițștii din cadrul Poliției  Municipiului Urziceni în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un tânăr în vârstă de 18 de ani, din orașul Bragadiru.

“În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” – IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*