Ialomița, printre cele mai puține cazuri de persoane în carantină preventivă pentru coronavirus. Iată cifrele oficiale oferite de Prefectură

Prefectura ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Începând cu data de 14 martie, la nivelul județului Ialomița s-a operaționalizat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) cu reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu atribuții în gestionarea epidemiilor.

În cadrul CJCCI va fi operaționalizat un post telefonic cu un numar alocat care va fi comunicat persoanelor aflate în izolare sau carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției acționează integrat sub coordonarea prefectului.

Situatia epidemiologică la nivelul judeâului în data de 14 martie 2020, la orele 20:00, se prezenta astfel :

  • Persoane aflate în carantină – 30
  • Persoane aflate în autoizolare  – 100
  • Persoane ieșite din autoizolare – 1

Reprezentanții Prefecturii Ialomița au reamintit că nu există, la nivelul județului, nicio persoană confirmată cu COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*