Acțiune a polițiștilor în Țăndărei pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri

FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, împreună jandarmii ialomițeni și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog Ialomița, au continuat ieri, 02 august a.c., activitățile preventive în sistem integrat, dar și acțiunile de prevenire și combatere a consumului și deținerii de substanțe interzise.

În cadrul activităților derulate pe raza orașului Țăndărei, un obiectiv urmărit a fost cel al depistării, atât a conducătorilor auto, care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, cât și a persoanelor care dețin sau consumă substanțe interzise.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 27.950 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut un permis de conducere, au retras 6 certificate de înmatriculare și 2 plăcuțe de înmatriculare.

Au fost efectuate 10 testări cu aparatul Drugtest și 26 cu aparatul etilotest, niciunul dintre conducătorii auto nefiind testat pozitiv.

Participanții la trafic au fost informați cu privire la alegerea unor alternative de viață sănătoasă și au fost sfătuiți să selecteze cu grijă prietenii și anturajul, fiind diseminate o serie de materiale informative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*