Un șofer băut și fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate din Fetești

Un șofer băut și permis, în vârstă de 35 de ani, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate din Fetești.

În noaptea de duminică/luni, în jurul orei 04:00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată cu pivire la faptul că un șofer a lovit un stâlp de electricitate.

Polițiștii au identificat conducătorul auto implicat în evenimentul rutier, un bărbat în vârstă de 35 de ani, iar în urma verificărilor a reieșit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice, valoarea etilotestului indicând 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*