Acoperișul unei locuințe din orașul Țăndărei în flăcări de la un coș de fum

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu. FOTO Arhiva ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Gărzii Țăndărei au fost solicitați să intervină, luni dimineață, în jurul orei 01.30, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum, și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul evenimentului.

„Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără deschisă la nivelul acoperișului casei. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat mai bine de două ore de luptă cu flăcările”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD, a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

În urma evenimentului a ars acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu tablă, în suprafață de circa 50 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*