Acoperișul unei locuințe din orașul Țăndărei în flăcări de la un coș de fum

Intervenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu produs la o casă din satul Condeești.

Pompierii militari din cadrul Gărzii Țăndărei au fost solicitați să intervină, luni dimineață, în jurul orei 01.30, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum, și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul evenimentului.

„Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără deschisă la nivelul acoperișului casei. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat mai bine de două ore de luptă cu flăcările”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD, a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

În urma evenimentului a ars acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu tablă, în suprafață de circa 50 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*