Acțiune a polițiștilor în Țăndărei și în mai multe comune

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au organizat, în localitatea Țăndărei și în comunele Valea Ciorii, Ion Roată, Valea Măcrișului și comuna Gârbovi acțiuni preventiv-reactive, cu efective mărite, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere și creșterea vizibilităților forțelor de aplicare a legii.

Potrivit IPJ Ialomița, în acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 10 filtre rutiere.

“Pe parcursul derulării activităților, polițiștii au legitimat 301 persoane, au  verificat 220 de autoturisme și au  efectuat testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 78.044 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

 În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, protecția animalelor, siguranță școlară și efectivele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița” – IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*