FOTO Polițiștii ialomițeni au intensificat raziile în centrele comerciale și în trafic

Polițiștii ialomițeni au intensificat raziile în centrele comerciale și în trafic. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni, împreună cu lucrători din cadrul celorlalte structuri ale MAI și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu, au intensificat în cursul zilei de ieri acțiunile în zona centrelor comerciale, pentru prevenirea și combaterea noului coronavirus. La aceste activități a participat și Poliția Locală, care, în această perioadă, se află sub comanda operațională a Poliției Române.

Astfel, polițiștii din Slobozia au desfășurat o razie de amploare în zona centrelor comerciale unde se produc aglomerări de persoane și au verificat dacă se respectă prevederile Legii nr.55/2020. Echipele mixte au verificat în trei ore de acțiune 12 centre comerciale și supermarketuri, și au legitimat peste 280 de persoane.

Pentru abaterile constatate pe raza municipiului Slobozia, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.285 de lei, după cum urmează: 59 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, 13 amenzi au fost aplicate pentru nereguli depistate în trafic, iar trei sancțiuni pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii ialomițeni vor fi la datorie și în perioada sărbătoririi trecerii dintre ani și vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică pe raza întregului județ, pentru reducerea riscului rutier, dar și pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*