Accident soldat cu pagube materiale, provocat de un adolescent care a sustras un autoturism

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a sustras un autoturism cu care a provocat apoi un accident rutier, soldat numai cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 30 octombrie, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale Jilavele au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Bărbulești s-a produs un accident de circulație, soldat cu pagube materiale.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit că un minor în vârstă de 16 ani s-ar fi urcat la volanul unui autovehicul parcat în fața unui imobil din comuna Manasia, ce avea cheile în contact, și împreună cu alți trei tineri de 16 și 17 ani a condus până în localitatea Bărbulești, unde ar fi lovit un autoturism staționat pe marginea drumului. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, ambele autoturisme fiind avariate”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Cercetările sun continuate de polițiști în cadrul unui dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*