Accident rutier la ieșire din orașul Amara: două persoane au ajuns, rănite, la spital

Accident rutier la ieșire din orașul Amara. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină luni, 14 februarie, în jurul orei 19.00, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara DN 2C, la ieșire din orașul Amara, către localitatea Grivița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje SAJ Ialomița.

„În urma accidentului au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Mamă și fiică, salvate de un jandarm ialomițean dintr-un autoturism răsturnat – ILnews – Ialomița NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*