Mamă și fiică, salvate de un jandarm ialomițean dintr-un autoturism răsturnat

Accident rutier la ieșire din orașul Amara. FOTO ISU Ialomița

Două femei, mamă și fiică, au fost salvate de un jandarm ialomițean după ce în seara zilei de luni, 14 februarie, au fost implicate într-un accident rutier la ieşirea din orașul Amara.

Potrivit Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomița, luni seară, în jurul orei 19.00, plutonierul adjutant Necula Valentin, în timp ce se deplasa către serviciu cu autoturismul personal, a observat în afara părții carosabile, între localitățile Grivița și Amara, pe un teren agricol, o lumină care părea a fi de la o mașină. Deși nu era sigur daca este un utilaj agricol sau un autoturism, acesta a oprit imediat și s-a îndreptat înspre direcția luminii care i-a captat atenția. Atunci a observat un autoturism răsturnat din care se auzeau țipete de ajutor.

A sunat imediat la 112 și până la sosirea echipajelor de urgență s-a asigurat că nu există scurgeri de combustibil și că cele două victime nu prezintă leziuni care le-ar putea pune în pericol viața, ajutându-le să deblocheze ușa și să iasă din autoturism. Până la sosirea echipajului medical, subofițerul a adus o pătură din propriul autoturism pentru a proteja împotriva frigului cele două victime, mamă și fiică, și a încercat să le liniștească, acestea fiind în stare de șoc.

Valentin a fost omul potrivit la locul potrivit, iar pentru cele două femei, a fost îngerul salvator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*