Accident rutier în localitatea ialomițeană Jilavele: un autotren s-a răsturnat în afara drumului

Accident rutier în localitatea ialomițeană Jilavele. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului Urziceni  au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de joi, 29 aprilie, în jurul orei 04.30, după ce un autotren s-a răsturnat în afara șoselei pe raza localității Jilavele.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospeciala de stins incendii cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD,  în sprijin, la fața locului a sosit și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni.

„În urma accidentului, a rezultat o singură victimă,  șoferul autotrenului, care a fost monitorizată de echipajele  medicale de la locul intervenției, ulterior aceasta refuzând transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Accident rutier în localitatea ialomițeană Jilavele. FOTO ISU Ialomița

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiului de la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*