Mai multe cartiere din Fetești vor rămâne fără apă potabilă

Mai multe cartiere din Fetești vor rămâne fără apă potabilă în noaptea de joi spre vineri.

La nivelul sistemului de distribuție apă potabilă din orașul Fetești, județul Ialomița se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă. Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de joi – 12 octombrie 2023, ora 23.00 până vineri – 13 octombrie 2023, ora 07.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele Fetești Oraș, Fetești Gară, Coloniști și Vlașca.

Investiția face parte din CL25 – Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești, în valoare de aproximativ 42 mil. lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*