Accident rutier în localitatea Coșereni. Un TIR și un autoturism s-au ciocnit, iar o femeie a fost rănită

Pompierii au intervenit la un accident rutier. FOTO ISU Ialomița

Un accident rutier a avut loc astăzi, în localitatea Coșereni, după ce un TIR și un autoturism s-au ciocnit, iar o femeie a fost rănită.

Potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 09:00, dispeceratul inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Coșereni,  în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

La locul solicitării au fost alocate de urgență, o autospecială de stingere cu apă și spumă,  o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și un echipaj al SAJ Ialomița și elicopterul SMURD.

“În urma coliziunii a rezultat o victimă (persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 22 de ani),  conștientă,  cooperantă și încarcerată.

După extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a fost evaluată și monitorizată de către echipajele medicale aflate la locul intervenției,  ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul București” – ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*