Accident rutier cu două victime, petrecut în comuna Jilavele

Accident rutier cu două victime, petrecut în comuna Jilavele. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a două persoane, a avut loc în dimineața zilei de duminică, 30 ianuarie, în jurul orei 05.00, în comuna Jilavele.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Prahova, conducea un autoturism pe DN 1D, din direcția Urziceni către Ploiești, ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul betonat de pe marginea drumului. În urma producerii accidentului rutier șoferul și pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 52 de ani, au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*