Două locuințe din Axintele, cuprinse de flăcări. Nu au fost victime

Pompierii au intervenit și au reușit să lichideze incendiul. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină în seara zilei de duminică, 27 februarie, în jurul orei 19.30, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit a unui cetățean din localitatea Axintele.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe, construit din lemn, care, ulterior, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, s-a propagat și la locuința vecinului”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Flăcările au distrus, la primul proprietar, acoperișul locuinței construit din tablă și țiglă, pe aproximativ 80 de metri pătrați, anexa din lemn pe aproximativ 15 metri pătrați, textile, articole de uz casnic și mobilier. La cel de-al doilea proprietar s-a degradat parțial peretele pe latura dinspre incendiu și a ars un geam, tâmplărie PVC. Nu au existat victime.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil din cauza jarului lăsat nesupravegheat, propagat de la vecini din cauza vântului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*