Șase persoane au fost reținute de polițiștii din Slobozia pentru distrugere și tulburarea liniștii publice

Poliția Municipiului Slobozia. FOTO G. M.
Poliția Municipiului Slobozia. FOTO G. M.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut în cursul zilei de 21 februarie, șase persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 41 de ani, din municipiul Slobozia, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 20 februarie, pe o stradă din municipiul Slobozia ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 familii vecine, în urma căruia au fost lovite mai multe persoane cu obiecte contondente și distrus un autoturism. Ca urmare a administrării probatoriului, în cursul zilei de ieri, 21 februarie a.c., față de o femeie și 5 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 41 de ani, din municipiul Slobozia a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița”, a anunțat IPJ Ialomița.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

În cursul zilei de astăzi, cele 6 persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*