30 de tone de furaje mistuite de flăcări, într-o gospodărie din satul ialomițean Orezu

30 de tone de furaje mistuite de flăcări, într-o gospodărie din satul Orezu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină marți, 11 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din satul Orezu, comuna Ciochina.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării. Salvatorii au fost sprijiniți și de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o anexă în care erau depozitate furaje. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, pompierii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor proprietarei, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Au ars anexa în totalitate și aproximativ 30 de tone de furaje – paie de grâu și lucernă. Incendiul s-a produs, cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*