Jandarmii ialomițeni asigură ordinea publică la mai multe manifestări în acest weekend

FOTO Jandarmeria Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări sportive și cultural-artistice:

Duminică, 01 octombrie:

începând cu ora 11.00, pe stadionul ,,1 Mai” din Slobozia, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele AFC Unirea 04 Slobozia și CSM Alexandria;

începând cu ora 12.00, la evenimentul aniversar ocazionat de ”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, în comuna Ciulnița;

între orele 13.00-21.00 la  manifestările cultural-artistice ocazionate de ”Ziua localității Valea Ciorii”.

În perioada 29 septembrie – 01 octombrie a.c., jandarmii ialomițeni vor fi prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la concursul chinologic din cadrul Campionatului Național de Creștere și Selecție pentru Ciobănesc German, care va avea loc în localitatea Amara.

De asemenea, în această perioadă, se va acționa în sistem integrat, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*