3 conducători auto fără permis au depistați la volan în ultimele 24 de ore

3 conducători auto fără permis au depistați la volan în ultimele 24 de ore, în județul Ialomița.

La data de 05 decembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municpiului Urziceni au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier.

Astfel, în jurul orelor 14:00, în cadrul unui filtru rutier au oprit un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Urziceni în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

În cursul zilei de 05 decembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Fetești au oprit în trafic, în vederea verificării documentelor, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Fetești, iar în urma verificărilor a reieșit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu ocazia testării cu aparatul din dotare, a reieșit o alcoolemiei de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma unei sesizări prin SNUAU 112, s-a constatat faptul că autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani ar fi fost sustras din fața unei porți de acces a unui imobil. Pe numele șoferului, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

La data de 05 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit în trafic, un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a reieșit o alcoolemiei de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma controlului a reieșit că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*