Caravana SMURD ,,Fii pregătit!” ajunge în județul Ialomița

Echipaj SMURD. FOTO cu rol ilustrativ

În perioada 16-18 octombrie a.c, Caravana SMURD ,,Fii pregătit!”  va fi prezentă în municipiul Slobozia.

Centrul de informare va fi amplasat pe strada Mihai Eminescu, în incinta Liceului de Arte ,,Ionel Perlea”- Slobozia, va putea fi vizitat în intervalul orar 09:00- 17:00 și va găzdui activități specifice de pregătire a populației în domeniul acordării primului ajutor medical și a situațiilor de urgență (incendiu, cutremur).

Caravana SMURD ,,Fii pregătit!” este un proiect lansat în anul 2016 și este susținut de  Fundația pentru SMURD, derulat cu susținerea Departamentului pentru Situații de Urgență. Participanții la eveniment vor putea lua parte la cursurile menite să asigure instruirea cât mai eficientă în vederea acordării primului ajutor medical și a modului de comportare corect în diverse situații de urgență. Tehnicile și manevrele de prim ajutor vor fi prezentate de către paramedicii și voluntarii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență ,,Barbu Catargiu’’ al județului Ialomița, iar instruirea în domeniul situațiilor de urgență va fi asigurată de către specialiști din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie folosind numărul de telefon 0758233743.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*