Ziua Copilului, marcată și la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița

Ziua Copilului, marcată și la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. FOTO: IPJ Ialomița

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a marcat joi, 1 iunie, în Parcul Tineretului din municipal Slobozia, a marcat Ziua Internațională a Copilului. Alături de jandarmi și pompieri, polițiștii au adus bucurie și siguranță celor aproximativ 100 de copii prezenți.

Evenimentul a fost plin de distracție și emoție, oferind ocazia copiilor de a descoperi profesia de polițist. Echipele mixte formate din polițiști și câini dresați au realizat demonstrații impresionante de prindere și imobilizare a infractorilor, captivându-le atenția celor mici.

Autospecialele folosite în mod obișnuit de polițiști au stârnit fascinația copiilor, care au avut ocazia să le exploreze și să înțeleagă rolul lor în asigurarea siguranței comunității.

Polițiștii criminaliști au prezentat copiilor laboratorul mobil, explicându-le modul în care acesta ajută la descoperirea și ridicarea amprentelor sau a altor tipuri de urme, precum și la realizarea portretelor robot.

Serviciul pentru Acțiuni Speciale Persoane a organizat o activitate specială de prezentare a tehnicii și materialelor de intervenție, adaptată vârstei copiilor, astfel încât aceștia să înțeleagă importanța și implicarea polițiștilor în protejarea comunității.

Evenimentul a fost plin de surprize și activități distractive, menite să aducă bucurie copiilor de toate vârstele. Polițiștii au făcut tot posibilul pentru ca această zi să fie una memorabilă, în care copiii să se simtă speciali și apreciați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*