Incendiu violent la o casă din Bărcănești

Incendiu violent la o casă din Bărcănești. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au intervenit în cursul serii de duminică, 24 aprilie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui cetățean din localitatea Bărcănești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că, flăcările se manifestau violent în interiorul casei și la nivelul acoperișului. Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru înlăturarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ două ore. Au ars acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu țiglă, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, mobilierul din patru camere, și elemente de tâmplărie, iar mai multe articole electrocasnice s-au degradat. Din fericire nu au fost înregistrate victime”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind, „foc deschis în spații închise”, respectiv o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*