VIDEO Primăria Fetești va depune documentația pentru accesarea de fonduri europene în vederea extinderii rețelei de gaze naturale

Primarul orașului Fetești, Laurențiu Șonchereche.

Primăria Fetești anunță că „până de sărbători” va depune documentația pentru accesarea de fonduri europene în vederea extinderii rețelei de gaze naturale.

„Unul dintre cele mai importante proiecte pentru locuitorii din cartierele: Fetești Oraș, Coloniști, Vlașca și Buliga este cel privind extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale. Demersurile făcute de Primărie pentru depunerea până pe data de 17 decembrie a documentației pentru accesarea unui program cu finanțare europeană se apropie de final. Prin acest program a apărut oportunitatea finanțării rețelei de distribuție a gazelor naturale până la limita teritorială cu comuna Stelnica”, spune primarul orașului, Laurențiu Șonchereche.

În acest sens, în ședința extraordinară de miercuri a Consiliului Local Fetești, convocată de îndată, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind încheierea unui Acord de Parteneriat între cele două unități teritorial – administrative.

Detaliile finanțării, cota care revine fiecărui partener, modul de efectuare a achizițiilor publice privind derularea acestui proiect, urmează să fie detaliate după semnarea cererii de finanțare și declararea ca eligibil a proiectului care urmează să fie întocmit pentru această investiție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*