ILnews TV: Cristian Roman, primarul orașului Țăndărei: „Avem în derulare și implementare proiecte în valoare de peste 10 milioane de euro”

Cristian Roman. FOTO Paul Alexe

Primarul orașului Țăndărei, Cristian Roman, este invitatul jurnalistului Paul Alexe, la ILnews TV. Subiectul discuției: proiectele de dezvoltare a orașului ialomițean aflate în implementare, în contextul crizei prețurilor declanșată de războiul din Ucraina.

La aproape doi ani de la realegerea sa la conducerea administrației publice locale din orașul Țăndărei, primarul Cristian Roman expune prioritățile pe care le are în vedere pentru modernizarea localității, accentul fiind pus pe implementarea proiectelor edilitare, de infrastructură rutieră, de extindere și dezvoltare a rețelelor de distribuție de apă potabilă și canalizare, precum și de extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale.

De asemenea, un interes deosebit există pentru oferirea unor servicii medicale de calitate pentru locuitorii orașului, dar și pentru ceilalți locuitori ai județului Ialomița. Astfel, în acest moment, se află în derulare proiectul cu cea mai mare finanțare la nivelul orașului Țăndărei, proiect ce are în vedere crearea unui ambulatoriu integrat.

Edilul a prezentat și stadiul proiectelor ce au în vedere dezvoltarea și formarea profesională a resursei umane, la nivelul orașului. Nu în ultimul rând, au fost prezentate și proiectele ce au în vedere latura recreativă din viața orașului, cum este cel al construirii unei noi case de cultură, un centru cultural multifuncțional modern.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*