VIDEO Mii de kilograme de deșeuri, strânse în cartierul Coloniști din Fetești

Mii de kilograme de deșeuri, strânse în cartierul Coloniști din Fetești. FOTO captură video

Aproximativ șase tone de deșeuri au fost strânse de pe strada Independenței din cartierul Coloniști din Fetești, de lângă calea ferată, pe parcursul a trei zile de muncă.

Acțiunea a fost organizată de Primăria Fetești, cu implicarea persoanelor care beneficiază de venitul minim garantat conform Legii 416/2001, sub directa îndrumare a DADPP Fetești.

„Rugăm cetățenii din această zonă să o mențină curată și să sprijine autoritățile locale pentru depistarea persoanelor de rea credință care depozitează deșeurile pe domeniul public. Vă amintim că pentru eliminarea deșeurilor din gospodării, altele decât cele menajere sau reciclabile, trebuie să contactați Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat ( DADPP) Fetești la numărul de telefon: 0243.361.454”, au precizat reprezentanții Primăriei Fetești.

De altfel, Poliția Locală va intensifica acțiunile de verificare în toate perimetrele igienizate și va aplica amenzi drastice celor care depozitează deșeurile pe domeniul public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*