VIDEO Liga mare de stand-up comedy, la Slobozia. Micutzu, Claudiu și Drăcea urcă pe scena Casei Municipale de Cultură

Micutzu, Claudiu și Drăcea vin la Slobozia
Micutzu, Claudiu și Drăcea vin la Slobozia

Una dintre cele mai aplaudate voci din stand-up comedy în România este Cosmin Nedelcu, zis Micutzu. El i-a luat alături pe Claudiu Popa și Bogdan Drăcea și au pornit prin țară cu show-ul “Baby on board”.

Evenimentul are loc vineri, 21 februarie 2020, începând cu ora 20.00, la Casa Municipală de Cultură Slobozia.

Biletele pot fi achiziționate de pe headliners.ro. Prețul pornește de la 55 lei pentru un bilet normal și 77 lei pentru un bilet VIP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*