Apa va fi oprită în localitatea Fierbinți – Târg

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor la nivelul Gospodăriei de apă din localitatea Fierbinți – Târg, județul Ialomița, furnizorul de energie electrică va întrerupe curentul miercuri19 iunie 2024, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Fără energie electrică, pompele de la nivelul sursei de apă nu vor putea funcționa iar abonații din orașul Fierbinți – Târg (cu localitățile componente Fierbinții de Jos, Fierbinții de Sus și Grecii de Jos) nu vor avea apă la robinete în intervalul mai sus menționat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*