VIDEO Anchetă a polițiștilor ialomițeni după ce imagini cu arme automate, într-un autoturism, au apărut pe rețelele de socializare

Anchetă a polițiștilor ialomițeni după ce imagini cu arme automate, într-un autoturism, au apărut pe rețelele de socializare

Polițiștii ialomițeni au deschis o anchetă după ce imagini video cu persoane manevrând arme automate, aflate într-un autoturism, au apărut pe rețelele de socializare.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Ialomița, polițiștii din Țăndărei s-au sesizat din oficiu sâmbătă, 12 septembrie, ca urmare a apariției pe o rețea de socializare a unor imagini în care mai mulți bărbați mânuiesc arme într-un autoturism.

Pentru că în imagini apărea și numărul de înmatriculare al autoturismului, oamenii legii au identificat repede suspecții.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit că armele din imagini fac parte din recuzita unei firme de organizări evenimente”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*