Situația a revenit la normal în județul Ialomița după Codul Roșu

Pompierii au fost solicitați să intervină în zonele cu drumuri blocate de zăpadă. FOTO ISU Ialomița

Situația în județul Ialomița a revenit la normal. Încă din seara de 6 februarie s-au deszăpezit toate drumurile, iar circulația a revenit la normal, potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița.

Cu toate acestea, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a luat decizia de a menține patru unități de învățământ închise și în cursul zilei de 7 februarie. Este vorba de școlile din localitățile Grivița, Sălcioara, Scânteia, Valea Ciorii.

De asemenea, în dimineața de 7 februarie, doar în localitatea Valea Ciorii  erau probleme cu furnizarea energiei electrice, fiind afectați 870 consumatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*