Urmărire prin satul Balaciu pentru prinderea unui individ beat și fără permis de conducere

Mașină a Poliției Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină a IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii au urmărit în trafic un autoturism al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalele regulamentare. S-a reușit oprirea mașinii înainte de a se produce un accident. 

În timpul unui filtru rutier instituit în ziua de 6 mai de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 6 Ion Roată, aceștia au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Balaciu.

Șoferul a ignorat semnalele luminoase și acustice ale autospecialei, continuându-și deplasarea cu viteză până la ieșire din localitatea Balaciu, unde a fost ajuns și blocat de echipajul de poliție.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 48 de ani, care în bazele de date ale poliției figurează fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o concentrație a alcoolemiei de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*