Urban SA Slobozia cumpără chimicale de aproape 5,2 milioane lei de la o firmă din Bacău

FOTO Pixabay

O achiziție directă mai puțin obișnuită – din punct de vedere al sumei – a fost publicată pe platforma SICAP. Compania Urban SA Ialomița a cumpărat soluție de hipoclorit de sodiu cu minim 12,5% clor activ în valoare de aproape 5,2 milioane lei.

Soluția solubilă în apă este furnizată de Chimcomplex SA Borzești, cu sediul în Onești, Bacău. Aceasta este folosită la dezindefectarea apei potabile, a apei de piscină și a rezervoarelor de apă. Totodată este utilă la dezinfectarea spațiilor private și a zonelor de sănătate publică, cu excepția unităților medicale.

Chiar dacă suma este una mare, furnizorul își rezervă dreptul să modifice prețul oricând din cauza modificărilor la costul gazelor, materiei prime sau a forței de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*