Un tânăr bănuit de furt calificat, arestat preventiv pentru 30 de zile

Un tânăr de 19 ani bănuit de furt calificat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Ialomița, acesta este bănuit că în noaptea de 13/14 iulie 2022, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Slobozia, de unde ar fi sustras mai multe articole vestimentare, ceasuri și bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 40.000 de euro.

După administrarea probatoriului, la data de 25 mai, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de persoana în cauză, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului de 19 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*