Un șofer din București a fost prins la Urziceni cu o alcoolemie de 1,09 mg/alcool pur în aerul expirat

Un șofer din București a fost prins la Urziceni cu o alcoolemie de 1,09 mg/alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat în trafic, un bărbat de 53 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 1,09 mg/alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*