Un șofer de camion a pierdut lupta cu … un pod, la Țăndărei

O nouă confruntare între un mastodont🚚 și Podul de la Țăndărei⛩️!

Un șofer de camion nu a ținut cont de indicatoarele rutiere existente în zona Podului rutier de la Țăndărei, care atenționau asupra înălțimii maxime admise, astfel că a mastodontul a intrat în plin în pod.

Imaginile și informațiile au fost făcute publice chiar de către Inspectoratul de Poliție al județului Ialomița, pe pagina oficială de Facebook.

„O nouă confruntare între un mastodont🚚 și Podul de la Țăndărei⛩️! Câștigător🏆…din nou podul! Din această “competiție” iscată cel mai probabil din neatenție a avut de pierdut astăzi un șofer de TIR, care nu a observat indicatorul rutier <<Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,5 m>>”, au notat  polițiștii ialomițeni.

În urma accidentului, ce a avut loc luni, parte din marfa transportată s-a împrăștiat pe șosea.

O nouă confruntare între un mastodont🚚 și Podul de la Țăndărei⛩️!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*