Motociclist ucis într-un accident rutier pe DN 2A, la ieșire din Slobozia

Motociclist ucis într-un accident rutier pe DN 2A, la ieșire din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină vineri, 17 iunie, în jurul orei 16.40, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe DN 2A, în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijinul acestora au sosit și două echipaje ale SAJ Ialomița.

În autoturism se aflau doi adulți și doi copii. Acestora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale aflate la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital.

„Din păcate, motociclistul prezenta leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat de echipajul SAJ aflat la locul intervenției”, au precizat reprezentanţii ISU Ialomița.

Motociclist ucis într-un accident rutier pe DN 2A, la ieșire din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*