Acțiuni ale polițiștilor din Urziceni pentru siguranța cetățenilor: sancțiuni de peste 30.000 de lei

Acțiuni ale polițiștilor din Urziceni pentru siguranța cetățenilor: sancțiuni de peste 30.000 de lei. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Urziceni au desfășurat o serie de acțiuni concentrate pentru asigurarea siguranței cetățenilor și combaterea infracționalității. Prin eforturile lor susținute, polițiștii rutieri, de ordine publică și de investigații criminale au reușit să prevină și să combată faptele cu violență, diminuând totodată riscul de producere a accidentelor rutiere în municipiul Urziceni și în comunele învecinate.

În urma acestor activități, au fost aplicate nu mai puțin de 122 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 32.620 de lei, cu scopul de a responsabiliza participanții la trafic și de a impune respectarea normelor rutiere. De asemenea, ca măsuri complementare, au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare, pentru a se asigura că cei în cauză nu pot pune în pericol viața și integritatea celorlalți participanți la trafic.

Polițiștii au constatat și o infracțiune în flagrant la regimul rutier. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Urziceni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul etilotestului indică o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru a stabili cu precizie gradul de alcoolemie, conducătorul auto a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea efectuării analizelor.

În consecință, polițiștii au întocmit un dosar penal împotriva conducătorului auto, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*