Un șofer băut și altul fără permis, depistați de polițiștii din Ialomița

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice și altul fără permis au fost depistați de polițiștii din Ialomița, în ultimele ore.

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Ion Roată au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe în vederea verificării documentelor personale precum și ale autoturismului.

Cu ocazia testării cu aparatul din dotare, a reieșit o alcoolemiei de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru prelevarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”

În cursul zilei de 19 decembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii rutieri în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un șofer în vârstă de 34 de ani, din municipiul București.

În urma controlului a reieșit că bărbatul, în vârstă de 34 de ani nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*