Jandarmii ialomițeni la datorie în noaptea dintre ani. Au fost date amenzi de 7.000 de lei

Jandarmii ialomițeni la datorie în noaptea dintre ani. FOTO IJJ Ialomița

Peste 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița au fost pe teren la sfârșitul săptămânii trecute, pregătiți să intervină în sprijinul cetățenilor, în cazul producerii unor evenimente nedorite.

Potrivit IJJ Ialomița, manifestările cultural-artistice din județul Ialomița s-au încheiat fără a fi înregistrate evenimente deosebite. În cele trei zile libere jandarmii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.000 de lei, și au fost constatate trei infracțiuni.

Reamintim tuturor cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situația o impune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*