Trei victime într-un accident rutier petrecut pe DJ 203 B, între localitățile Manasia și Gârbovi

Trei victime într-un accident rutier petrecut pe DJ 203 B, între Manasia și Gârbovi. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane au fost rănite luni, 29 noiembrie, într-un un accident de circulație petrecut pe DJ 203 B, între localitățile Manasia și Gârbovi, ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme și o autoutilitară.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în urma impactului, doi dintre șoferi, în vârstă de 70 și 44 de ani, precum și o femeie în vârstă de 71 de ani, pasageră a unuia dintre autoturisme, au suferit leziuni corporale, fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*