Mesaj de condoleanțe transmis de colectivul Consiliului Județean Ialomița la moartea mamei președintelui instituției, Marian Pavel

Mesaj de condoleanțe transmis de colectivul Consiliului Județean Ialomița la moartea mamei președintelui instituției, Marian Pavel

Angajații Consiliului Județean Ialomița au transmis un mesaj prin care deplâng moartea mamei președintelui instituției, Marian Pavel.

„Colectivul Consiliului Județean Ialomița își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a mamei președintelui Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, iar gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente către familie și toți cei apropiați. Sincere condoleanțe! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*