Un polițist din Ialomița a refuzat o mită de 400 de lei de la un șofer prins sub influența băuturilor alcoolice

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Finanțiștii ialomițeni au colectat, în iunie, aproape 85 de milioane de lei la bugetul de stat. FOTO arhivă

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au constatat infracțiunea flagrantă de dare de mită săvârșită de către o persoană care a fost depistată în trafic de către un agent de poliție, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, pe data de 12 martie, Serviciul Județean Anticorupție Ialomița a fost sesizat de un agent de poliție, șeful Postului de Poliție Dridu, cu privire la faptul că un bărbat i-a remis suma de 400 lei pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice, constatată cu ocazia opririi în trafic.

Imediat a fost sesizată unitatea de parchet competentă și a fost constituită echipa operativă care s-a deplasat la fața locului și a constatat săvârșirea infracțiunii flagrante. Cu această ocazie a fost ridicată suma de bani și alte probe utile cercetărilor.

Față de persoana în cauză, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*