Patru kilograme de droguri, descoperite într-un colet de polițiștii ialomițeni de la crima organizată

Patru kilograme de droguri, descoperite într-un colet de polițiștii ialomițeni de la crima organizată. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Ialomița au efectuat trei percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri. Față de un bărbat de 46 de ani a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și procurorii DIICOT Ialomița au interceptat, joi, un colet suspect, transmis din Spania, având ca destinatar un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Perieți.

„În urma verificării conținutului coletului, au fost descoperite, pe lângă produse alimentare și de uz casnic, 12 pungi din plastic transparent, conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, de aproximativ patru kilograme”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Ialomița.

Ulterior, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, una în București, una în localitatea Perieți și una în Misleanu.

„La percheziții, au fost descoperite și ridicate 13 bile din folie de plastic, în interiorul cărora se afla o substanță solidă de culoare albă, un plic ce conține semințe și fragmente vegetale de culoare verde oliv, un pistol, un cântar electronic, 500 de euro, 18.600 de lei, un telefon mobil, mai multe înscrisuri și documente, precum și pungi din plastic cu urme de materie verde-oliv”, au mai transmis sursele citate.

Destinatarul coletului, un bărbat, de 46 de ani, din Perieți, a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*