Amenzi de peste 62.000 de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Sediul IPJ Ialomița. FOTO ILnews.ro

Acţiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfăşurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 62.000 lei.

La data de 2 martie, polițiștii au intervenit la 45 de evenimente, dintre care 44 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 10 infracțiuni. Din totalul acestora, 3 au fost contra persoanei, 5 contra patrimoniului și 2 la regimul rutier.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 167 de sancțiuni, pentru încălcarea prevederilor privind ordinea și liniștea publică, pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite sau încălcarea normelor rutiere.

Cele mai multe amenzi, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, potrivit O.U.G nr. 195/2002.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale se ridică la 62.235 lei.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*