Accident rutier cu trei victime, petrecut la ieșire din Slobozia

Accident rutier cu trei victime, petrecut la ieșire din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 24 decembrie, în sprijinul victimelor unui accident rutier, petrecut între două autoturisme pe DN 21, la ieșire din municipiul Slobozia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de urgență, la fața locului au fost trimise trei echipaje operative, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Accident rutier cu trei victime, petrecut la ieșire din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost evaluate și monitorizate de echipajele medicale aflate la locul solicitării. Ulterior, două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, iar una a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Rutieră, care urmează să stabilească exact modul de producere a accidentului și cine se este vinovat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*