Un nou teren de sport cu gazon sintetic va fi construit în Fetești

Semnarea contractului pentru construirea unui teren sportiv în municipiul Fetești. FOTO Primăria Fetești

Un nou teren sportiv multifuncțional, cu gazon sintetic, se va construi la Fetești, cu susținere financiară nerambursabilă în valoare de 400.000 lei (inclusiv TVA) de la ADI Ialomița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

Potrivit Primăriei Municipiului Fetești, președintele Consiliului Județean, Marian Pavel, și primarul Laurențiu Șonchereche au semnat marți, 21 septembrie, contractul de finanțare pentru acest obiectiv de investiții.

Terenul, prevăzut cu nocturnă și cu toate echipamentele necesare, va fi destinat activităților sportive: baschet, fotbal, handbal și tenis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*